Sustinerea afacerilor in Balcanii de vest(sept. 7, 2020)

Sunt binecunoscute vechile relatii de colaborare din regiunea Banatului si a Voievodinei, intense din perioada in care Imperiul Austro-Ungar asigura un singur spatiu politic si economic multi-etnic si multi-confesional care pleca de la Orsova si se sfarsea la Trieste. Peste timp, existenta unor minoritati consistente de o parte sau de alta a frontierelor care stimulau schimbul de idei, bunuri si servicii a facut ca aceste relatii economice sa se mentina la un nivel ridicat peste sisteme politice schimbatoare.

Exact acesta este contextul in care societatea Dumitrescu & Asociatii sustine clientii oriunde fac afaceri in Balcani. In ultimul deceniu, am stabilit o retea de aliante cu firme de avocatura locale din regiune si legaturi profunde cu cele mai importante comunitati antreprenoriale, investitionale si financiare, din regiune, astfel incat sa putem garanta clientilor nostri cunostintele si expertiza locala pentru a-si susține obiectivele de afaceri din intreaga regiune a Balcanilor de vest care include astazi Serbia, Macedonia, Bosnia-Hertegovina, Croatia, Muntenegru, Albania si Slovenia.

Actionam atat pentru companii romanesti care efectueaza tranzactii sau proiecte in regiunea Balcanilor, cat si pentru companii provenind din Serbia sau Croatia, pe masura ce se extind din Balcanii de vest pe piata romaneasca. Din acest considerent reprezentam prima oprire pentru investitorii romani in Serbia sau Macedonia, dar si pentru investitorii provenind din aceasta zona ce vor sa faca afaceri in Romania.

Expertiza noastra in aceasta directie este asigurata dintr-o echipa cu experienta de profesionisti cu cunostinte aprofundate si intelegere a practicilor unice de afaceri si culturale din tot spatiul fostei Iugoslavii in timp ce serviciile noastre includ expertiza in domeniile contractelor internationale, interpretarea legislatiei locale, deschiderea de companii dar si proceduri pentru obtinerea permiselor de munca sau a cetateniei. Pentru detalii legate de procedurile de sedere si cetatenie, va rugam cercetati aici. Va putem asigura de initierea cu succes a unor colaborari in sectorul comertului transfrontalier, al agriculturii dar si al investitiilor imobiliare.