Cine suntem

Dumitrescu & Asociatii este o firma care a fost infiintata in primavara anului 2004 cu dorinta de a asigura suportul complex si flexibil companiilor private ce activau pe tanara piata romaneasca. Mai mult decat atat, dorinta noastra era de a actiona in favoarea clientilor nostri printr-un inalt nivel de expertiza si angajament profesional in domeniile complexe de consultanta de afaceri.

Dumitrescu & Asociatii este o societate de consultanta care este astazi unul dintre jucatorii majori pe piata serviciilor de consultanta de afaceri din vestul tarii.

Odata cu aparitia legislatiei specifice si infiintarea organismelor asociative in domeniu, societatea Dumitrescu & Asociatii a devenit prima companie de consultanta de afaceri din vestul Romaniei afiliata acestora. Astazi suntem membri in cateva retele internationale de consultanta si organisme asociative cu conexiuni transeuropene.

Prin biroul nostru din Timisoara asiguram o acoperire regionala clientilor nostri in timp ce specialistii si colaboratorii cu care lucram sunt recunoscuti in categorii diverse de expertiza. Intelegem sa ne evidentiem prin calitate, flexibilitate si inovatie si sa punem la dispozitia clientilor nostri marea diversitate de talente, culturi si limbi pe care Banatul le poate oferi Romaniei si comunitatii internationale de afaceri.

Lucrand pentru mari companii si investitori strategici din vestul tarii, am dovedit cu greu, dar cu bucuria reusitei, inaltul nivel de competenta al societatii Dumitrescu & Asociatii.


Tot ce suntem este rezultatul celor ce am gandit si facut.

la Guyon