Filozofia firmei

Intotdeauna am pus in slujba clientilor nostri competenta si experienta societatii noastre pentru a apara cu profesionalism interesele acestora, profesionalismul fiind metoda aleasa si finalitatea dobandita de cele mai multe ori.

Fideli traditiilor marilor firme de consultanta din perioada interbelica, dar fideli si juramantului dat, vom pastra intotdeauna confidentialitatea sarcinilor asumate si informatiilor obtinute.

Deferenta pe care o purtam autoritatilor sau institutiilor administrative cu care colaboram nu va stirbi niciodata demnitatea cu care vom apara interesele clientilor nostri.

Invatam companiile cliente eficienta economica si avantajele ei, deci nu ne permitem a adopta alte retete in privinta societatii noastre, promptitudinea si eficienta in solutionarea cauzelor fiind singura optiune viabila.

Aflata in cercul marilor firme de consultanta din vestul Romaniei, dar neafiliata vreunui grup de interese local, societatea Dumitrescu & Asociatii stie sa-si pastreze independenta profesionala, ceea ce isi propune fiind dependenta totala de succesul demersurilor sale.


Dupa cum nu e de nici un folos medicina, daca nu alunga boala din corp, tot asa nu e de nici un folos filosofia, daca nu alunga raul din suflet.

Pytaghoras