Portofoliu clienti

Traditia serviciilor de inalt profesionalism, larga competenta si tinuta morala ireprosabila au indus hotararea unor mari societati de a apela la serviciile companiei Dumitrescu & Asociatii.

Intre acestia ne permitem a aminti urmatorii:

 • Avon Cosmetics Romania

  Companie cu o cifra de afaceri uriasa foloseste in dezvoltarea sa capacitatile a sute de persoane fizice autorizate si a unor mici companii constituite in partea de vest a tarii de Dumitrescu & Asociatii.

 • 123contactform

  Cunoscuta companie din IT cu sediul in Timisoara, curtata de fonduri de investitii si avand o crestere spectaculoasa a cifrei sale de afaceri, foloseste serviciile societatii Dumitrescu & Asociatii in gestionarea portofoliului sau de proprietate intelectuala. Numeroasele marci detinute de companie au fost inregistrare de noi la US Patent Office si Oficiul Comunitar de Inventii si Marci.

 • Consilium

  Gestionam cu prudenta contractele cu clientii si partenerii dupa cum asiguram asistenta si reprezentarea acestei firme de consultanta in resursele umane cunoscuta la nivel national.

 • Consortiul Bijutierilor din Romania

  Singura asociatie patronala nationala cu sediul in Timisoara are drept consultant pe Dumitrescu & Asociatii.

 • Cresta Print

  Foarte cunoscuta companie din domeniul media si publicitate foloseste serviciile societatii noastre pentru recuperarea debitelor si managementul portofoliului de creante.

 • La Rascruce

  Obtinerea autorizatiilor pentru functionarea hotelului La Rascruce din Garana, Caras-Severin, a reprezentat la momentul respectiv o provocare pentru societatea noastra. Ne bucuram ca astazi prima pensiune de pe Semenic si cea care da tonul industriei locale de profil prin organizarea unor manifestari ca Festivalul de Jazz de la Garana si Enduromania functioneaza si datorita noua.

 • Massiv Forest Product

  In cursul anului 2009 am inregistrat la OSIM si Oficiul European pentru Inventii si Marci desene si modele industriale, creatii de mobilier si lifestyle ale acestei companii din Caransebes.

 • Banat IT

  Asociatia etalon in promovarea intereselor micilor companii de tehnologia informatiei si a freelancerilor a fost constituita cu suportul profesional al societatii Dumitrescu & Asociatii. Suntem bucurosi ca am reusit sa adaugam expertiza proprie la entuziasmul initiatorilor acestei foarte active asociatii.

 • Rohost

  Colaborarea noastra cu apreciatul furnizor de servicii de gazduire si intretinere web este foarte indelungata si a imbracat aspecte diverse plecand de la redactarea de contracte speciale, chestiuni de proprietate intelectuala sau consultanta in real-estate.

 • Asociatia Sport Record

  Organizatia cunoscuta pentru talentatii sai sportivi de performanta, foarte activa in artele martiale, schi si inot si care gestioneaza numeroase campionate si competitii nationale in arealul sau de activitate, a fost constituita cu suportul profesional al societatii noastre. Ulterior constituirii, asociatia s-a dovedit un client fidel solicitandu-ne expertiza in redactarea de contracte speciale, infintarea unui magazin on-line sau aspecte de proprietate intelectuala.

 • Lions Club Timisoara

  Mai putin celebru decat Rotary, dar mai numeros si mai activ in domeniul seriviciilor pentru comunitate, Clubul Lions Timisoara a fost unul dintre clientii nostri fideli. Suntem mandri sa anuntam ca societatea Dumitrescu & Asociatii a asigurat suportul pentru crearea si modificarea actelor constitutive ale Lions Club Timisoara. Serviciile au fost realizate cu titlul de „pro bono”.

 • Colegiul National Banatean

  La 230 de ani de la infiintare, aflata in plin proces de inovare in domeniul invatamantului mediu, Colegiul National Banatean foloseste serviciile noastre in procedurile de achizitii publice si redactarea diverselor documente, in proiectele cu finantare europeana gestionate.

Alaturi de acestia, numeroase persoane fizice au gasit in serviciile societatii noastre calea si solutia rezolvarii problemelor cu care se confrunta. Suntem aici pentru a-i ajuta.


Fiecare are o parere inalta despre sine, dar mai ales aceia care au cel mai putin motiv pentru aceasta. .

Gracian