Care este procedura pentru infiintarea unui Club Sportiv(mart. 20, 2024)

Desi clubul sportiv este o asociatie, iar procedurile de infiintare se suprapun in buna masura cu cele privind constituirea unei organizatii non-profit, exista anumite particularitati pe care e bine sa le cunosti. Mai jos veti gasi detalii relevante privind aceasta procedura.

Dacă vrei să începi o nouă aventură în lumea sportului, iată cum te putem ajuta:

Rezervarea denumirii clubului Echipa noastră se va ocupa de rezervarea denumirii unice și sugestive pentru clubul tău sportiv la Ministerul Justiției. Ne vom asigura că denumirea reflectă identitatea și valorile clubului.

Stabilirea sediului clubului Te vom ghida în alegerea locației potrivite pentru sediul clubului. Vom asigura respectarea tuturor formalităților legale și obținerea acordurilor necesare, daca e cazul.

Redactarea documentelor necesare Vom pregăti actele necesare pentru înființarea clubului, inclusiv statutul și contractul de comodat sau inchiriere pentru sediu. Te vom sprijini în obținerea cazierelor fiscale pentru membrii fondatori.

Autentificarea statutului la notariat Echipa noastră va asigura redactarea și autentificarea statutului clubului la notariat. Vom obține copii autentificate pentru utilizare ulterioară.

Deschiderea contului bancar al clubului Vom facilita deschiderea contului bancar al clubului, asigurându-ne că toate documentele solicitate de banca sunt în regulă.

Costuri și taxe Vom prezenta o estimare detaliată a costurilor asociate înființării clubului sportiv. Vom gestiona plățile și formalitățile legate de taxe.

Dumitrescu & Asociații este partenerul tău de încredere în această călătorie. Contactează-ne pentru a începe procesul de înființare a clubului tău sportiv și să aducem pasiunea ta pentru sport la viață!