Servicii auxiliare

Inainte de activitatea de cosnsultanta juridica sau de afaceri si dincolo de ea sunt necesare diverse operatiuni pregatitoare sau ulterioare si care pot ajuta la buna finalizare a afacerilor. Confruntati cu o legislatie haotica in domeniu, agentii economici simt nevoia unei colaborari, a unei interfate in raporturile cu autoritatile sau partenerii. Dispunand de o baza de date impresionanta despre mediul de afaceri local, societatea Dumitrescu & Asociatii poate contribui la conectarea companiilor si ideilor spre beneficiul clientilor sai.

Realizam o gama larga de servicii auxiliare pentru afaceri care includ:

  1. servicii de secretariat integrat, corespondenta si telecomunicatii
  2. procesarea documentelor si arhivare
  3. servicii de factoring
  4. sala de conferinta si birouri pentru intalnirile de afaceri

Loiali clientilor sai si cu dorinta de a asigura servicii complete si coerente de consultanta, firma Dumitrescu & Asociatii asigura servicii de secretariat, procesarea documentelor, arhivare si arhivare digitala, corespondenta, telecomunicatii si call-center, servicii de factoring si asigura locatii pentru conferinte si intalniri de afaceri.

*recomandam a nu fi folosite fara consultarea noastra prealabila, ne declinam responsabilitatea.

Omul trebuie sa fie acolo unde poate sa fie de folos.

Euripides


Intrebari frecvente

  • Care este rolul unui avocat intr-o procedura de negociere comerciala?

    Asistenta unui avocat intr-o procedura de negociere este importanta, acesta fiind garantul respectarii dispozitiilor legale in redactarea documentelor de afaceri. In acelasi timp acesta are rolul de a proteja prin abilitatile sale tehnice vicierea consimtamantului prin inducerea in eroare sau prin diverse tehnici de dezinformare si manipulare a partenerilor care pot produce consecinte negative asupra avantajelor clientului reprezentat.

  • In ce conditii poate un avocat sau un consilier juridic reprezenta interesele clientului sau?

    Intinderea drepturilor si obligatiilor unui avocat este data de mandatul sau, care trebuie sa precizeze cu claritate cum va functiona reprezentarea. In situatia unui consilier juridic mandatul sau este dat de clauzele contractului de munca semnat cu angajatorul. Reprezentarea clientului este o indatorire de onoare a avocatului care trebuie sa o indeplineasca cu onoare si folosindu-si cu talent abilitatile profesionale si umane si in stricta limitare a intinderii mandatului sau si in conformare legala totala.