Servicii competente in chestiunile privind imigratia in Romania(sept. 11, 2020)

Cu o perspectiva multiculturala si o abordare practica, Dumitrescu & Asociatii este partenerul dumneavoastra strategic in gestionarea procedurilor privind emigratia in Romania. Indiferent daca sunteti o persoana fizica, o corporatie sau o companie aflata la inceput de drum veti putea beneficia de serviciile noastre personalizate pentru a va satisface nevoile privind personalul migrant.

Dezvoltarea economica din ultimul deceniu precum si integrarea europeana au transformat profund societatea romaneasca. Romania a devenit pe nesimtite o zona cu un flux semnificativ de populatie dinspre Europa de Est si Balcani inspre Europa Occidentala fiind totodata o sursa dar si o destinatie pentru lucratorii straini.

Societatea Dumitrescu & Asociatii ofera servicii profesionale in domeniul procedurilor privind obtinerea documentelor de sedere si de munca in Romania precum si a documentelor de cetatenie pentru cetatenii care traiesc si locuiesc in Romania. Perspectiva noastra multiculturala si locatia noastra intr-o zona cu tripla frontiera, deopotriva spre Balcani dar si spre Europa Centrala, ne ofera o perspectiva unica asupra tendintelor politice, economice si migratorii europene. In combinatie cu resursele noastre profesionale foarte calificate, abordarea noastra inovatoare in domeniul imigratiei in Romania ofera companiilor care opereaza aici o solutie integrata.

Domeniile economice cu necesitati insemnate privind forta de munca sunt hoteluri-restaurante-cafenele, constructii civile si industriale, comertul cu amanuntul si serviciile casnice. In general, comunitatea de afaceri din Romania este pragmatica – recunoscand ca au nevoie de resortisantii straini pentru ca afacerile lor sa functioneze fara probleme. Cu toate acestea abordarea guvernului roman nu este intotdeauna atat de simpla. O combinatie de legi si proceduri administrative privind dreptul de munca sau posibilitatea de a obtine cetatenia creaza obstacole semnificative pentru companiile care aduc muncitori straini. In plus, optiunile de viza si permis de munca sunt extrem de limitate pentru persoanele care nu au o calificare sau experienta exceptionale.

Aceste provocari inseamna ca mediul juridic privind imigratia in Romania este un mediu schimbator in care profesionistii societatii Dumitrescu & Asociatii isi dovedesc pe deplin utilitatea.
Societatea noastra recunoaste ca societatile cliente pot avea nevoie de sprijin international in gestionarea necesitatilor privind serviciile de imigrare. Pentru a furniza resurse puternice si specializate companiilor cu sediul in zona noastra de activitate, am dezvoltat parteneriate competente si dovedit profesionale. Puteti apela cu incredere la specialistii nostri in domeniul procedurilor privind permisele de munca sau cetatenia.