Servicii noi lansate la implinirea a 10 ani de activitate(iun. 22, 2014)

Dumitrescu & Asociatii intelege sa vina in sprijinul necesitatilor companiilor din economia romaneasca in continua transformare si lanseaza doua noi servicii.

Drepturile digitale sunt servicii adresate intreprinzatorilor din noua economie digitala in care valorile cele mai importante ale intreprinderii sunt stocate on-line iar drepturile sunt pe cat de efemere pe atat de fragile in dinamica spectaculoasa a evolutiei tehnologice. In categoria drepturilor digitale societatea Dumitrescu & Asociatii consiliaza in chestiunile legate de brandingul digital, copyright-ul si comertul on-line.

Pe de alta parte, consultanta agricola este adresata clientilor dintr-o categorie cu totul diferita dar aflata intr-o transformare la fel de rapida, agricultura moderna. Finantarile sustinute, mecanizarea accentuata si noile practici agricole europene au deschis o serie de oportunitati pentru intreprinzatorii din domeniu, dar au creat totodata si nevoi pe care societatea noastra incearca sa le satisfaca. Consultanta in relatia cu APIA sau gestiunea contractelor de arenda sunt doua dintre serviciile din categoria consultantei agricole oferite de noi.

Consideram ca experienta dovedita in cei 10 ani de practica ne indreptateste sa credem ca vom asigura o calitate ridicata noilor servicii de consultanta oferite. Va invitam sa beneficiati de ele.