Transformare fara precedent la Kaufland. Se transforma in mall(iun. 1, 2017)

Kaufland Romania a anuntat ca isi reinventeaza galeriile comerciale pentru chiriasi si propune o experienta noua de cumparaturi. Compania creeaza prima sa zona de Food Court si deschide un spatiu nou de cumparaturi in exteriorul magazinului, dupa un concept de open mall.

Prima galerie comerciala transformata se afla in cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Vacarescu, Bucuresti, urmand ca acest concept sa fie extins treptat si in alte magazine din retea.
Potrivit unui comunicat de presa, in interior, zona de Food Court gazduieste restaurante, patiserii si cafenele pentru toate gusturile, precum Stradale si Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansata de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops si Tip Top.

Foarte curand va deschide aici o unitate si marea franciza americana de restaurante SUBWAY. Separat, in galerie raman disponibile doua puncte nonfood – farmacia Sensiblu si un magazin Xpress de difuzare a presei.
De asemenea, in exteriorul magazinului, compania a extins galeriile comerciale prin containere special amenajate, care gazduiesc magazine ale chiriasilor in incinta parcarii.

„Acest pas este startul pentru magazinele noastre. Este un proiect de implementare a viziunii de food-to-food connect si parte din demersul nostru constant de a oferi o experienta completa de cumparaturi”, declara Andrei Secretianu, director In vanzari B2B, Kaufland Romania.

Recent, Kaufland Romania a lansat si prima retea de gradini urbane comunitare, transformandu-si acoperisurile si exteriorul parcarilor in spatii verzi cultivate cu legume, fructe, plante aromatice si flori, care pot fi folosite de comunitate.