Testimoniale

Clientii si partenerii nostri au gasit cateva clipe pentru a descrie colaborarea cu noi. Le-am selectat pe ultimele dintre ele.

Dintotdeauna am incercat sa tinem pasul cu vremurile si sa dezvoltam in jurul afacerii noastre un ecosistem economic format din mai multe companii, ONG-uri, drepturi de proprietate intelectuala si initiative de responsabilitate sociala.

Toate aceste elemente de ecosistem necesita servicii elaborate de consultanta juridica si de afaceri. Partenerul nostru de incredere, de multa vreme, se dovedeste societatea Dumitrescu & Asociatii.

Mesesan Liviu
director general Rheal S.R.L.

In activitatea de distributie pe care o desfasuram, ne confruntam cu nenumarate probleme ce necesita consursul unor juristi de exceptie: contractele comerciale, proceduri de plati si recuperare a debitelor, etc.

Societatea Dumitrescu & Asociatii se dovedeste un partener de nadejde in gestionarea acestor chestiuni.

Casapu Cristian
director general Davino S.R.L.

Am auzit de ei de multa vreme si in cele din urma am hotarat sa colaboram. Suntem entuziasmati si nu regretam decat ca nu am facut alegerea cu mult mai devreme.

Probabil ca am fi recuperat mai multi bani sau am fi pierdut mai putini.

Copos Florin
director general Oilaca S.R.L. Timisoara

Oamenii astia sunt seriosi. Sunt prompti ori de cate ori ai nevoie, rezolva repede si ieftin problemele iar noi am fost tot timpul multumiti de ei. I-am recomandat ori de cate ori am avut ocazia.

Ovidiu Bacinschi
director general Ciclop Service Auto S.R.L.

Lucram impreuna de mai bine de 10 ani si lucram bine. Ne-au ajutat sa infiintam firme sau sa autorizam PFA-uri pentru freelancer in IT, ne-au ajutat cu infiintarea asociatiilor Banat It sau HackTm, ne-au redactat contracte si ne-au inregistrat marci. Aria lor de expertiza e vasta iar asta e un mare avantaj pentru o organizatie cu activitate diversa cum e cea a noastra.

Radu Ticiu
director general StartUp Hub Timisoara

Colaborarea cu Dumitrescu & Asociatii sa desfasurat pe multiple planuri. Pe de o parte pentru autorizarea unui numar de 20-22 de persoane fizice ca agenti de vanzari ai retelei noastre cat si pe partea de cesiune de parti sociale si active pentru compania mama.

Unul dintre principalele atuuri ale celor de la Dumitrescu & Asociatii este flexibilitatea serviciilor oferite care pleaca de la operatiunile de detaliu pentru persoane fizice si intreprinderi familiale pana la activitati de anvergura in domeniul achizitiilor comerciale sau tranzactiilor imobiliare.

Camelia Ciuhuran
director regional Lugoj Avon Cosmetics Romania S.A.

Desfasuram operatiuni care necesita autorizatii speciale, iar compania Dumitrescu & Asociatii era singura care putea sa consilieze si finalizeze cu succes procedurile complexe care se impuneau. Au facut treaba buna.

De atunci lucram doar cu ei.

Galceava Cosmina
director general Tim Lift S.R.L. Timisoara