Pro bono

Noi credem ca dreptul la a fi asistat in relatia cu autoritatile publice este un drept fundamental al omului precum si ca organizatiile remarcabile care deservesc societatea au dreptul la cele mai bune sfaturi profesionale. Aceste doua deziderate ne-au manat in practica noastra „pro bono publico” desfasurata in Timisoara si in regiune in ultimii ani.

Comuniunea in echilibrul cu natura este filozofia echipei noastre. Filozofia echipei noastre este filozofia companiei pe care o construim. Credem ca asta este singura alternativa.

Societatea Dumitrescu & Asociatii are deja o semnificativa traditie in practicile pro bono si este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii pro bono din partea de vest a tarii.

Suntem mandrii ca putem sa ii amintim aici pe:

 • AIESEC Timisoara

  Organizatia internationala studenteasca care are drept obiectiv educatia, schimbul cultural multidisciplinar si dezvoltarea competitiei in randul tinerilor a beneficiat de serviciile noastre pro bono in modificarea si inregistrarea documentelor statutare in cursul anilor 2008, 2009 si 2010.

 • Liga AC

  In acelasi timp am asigurat consultanta pro bono in procedurile de autorizare pentru Liga studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare care se dovedeste organizatie relevanta in domeniul sau de activitate si militeaza pentru drepturile studentilor dupa cum si stimuleaza activitatile extrauniversitare ale acestora.

 • Asociatia Evive

  Asociatie a iubitorilor de arta si cultura. Editori ai site-ului EVIVE care reuneste evenimentele culturale si artistice semnificative, aparitie remarcabila din ultima vreme in peisajul publicistic on-line din vestul tarii.

 • Pro Icon Art

  Organizatie a tinerilor apropiati de valorile religioase si sustinatori ferventi ai culturii si educatiei religioase, promotori ai valorilor religiei crestine si pionieri ai punerii in valoare a elementelor de patrimoniu monumental si arhitectonic religios din regiune. Societatea Dumitrescu & Asociatii a realizat in intregime procedurile de constituire a organizatiei.

 • Camera 4

  Conceptul destul de vechi al reunirii artistilor fotografi si cameramani intr-o asociatie a fost concretizat in toamna anului 2010 cand cei mai cunoscuti cameramani si fotografi din tara au constituit asociatia Camera4. Aceasta urmareste sa dezvolte relatiile profesionale cu actorii similari din Europa si din lume intr-un spirit de colaborare si competitie constructiva. Organizatia a fost constituita cu sprijinul practicilor pro bono ale societatii Dumitrescu & Asociatii.

Daca apreciati ca activitatea dumneavoastra deserveste societatea ati putea beneficia de serviciile noastre cu caracter „pro bono publico”.

Pentru discutii sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.