Primul startup romanesc este finantat de cel mai important fond de investitii din Dubai(iun. 22, 2018)

The Pole Society este primul startup romanesc care reuseste sa aiba un succes important in cadrul acceleratorului Techstars Dubai. Este vorba despre cel mai important fond de investitii din Dubai, aflat la prima editie. Techstars Dubai se concentreaza in special pe zona de Smart Cities. Prima editie a fost organizata de Techstars in colaborare cu Ginco.

Bogdan Stoica este romanul care a pus bazele startup-ului The Pole Society. Compania sa a reusit sa obtina o finantare foarte importanta din partea celor mai cunoscute grupuri de investitii din Orientul Mijlociu.
Proiectul romanului va incerca sa aduca in prim plan prima retea interconectata la nivel global de ecrane digitale indoor si outdoor. Alaturi de Bogdan Stoica s-au alaturat in acest proiect Sergiu Gruita(fost Media Manager Europe la P&G) si Matei Psatta (fost director Vola.ro si Leo Burnett).

“In momentul de fata ca cifra de afaceri pe anul trecut, actionand mai mult local, e in jur de 200.000 de euro. Anul asta vrem sa crestem de cinci ori sau mai mult. Avem si colegi noi care sa ne ajute sa educam piata de media.”, a precizat Psatta la Wall-Street.