Pagina verde

Suntem o companie verde. Sau asa ne consideram cel putin. Folosim de doua ori hartia tiparita, arhivam documentele in format digital. Lampile si echipamentele IT sunt din categoria celor prietenoase cu mediul.

Comuniunea in echilibrul cu natura este filozofia echipei noastre. Filozofia echipei noastre este filozofia companiei pe care o construim. Credem ca asta este singura alternativa.

Societatea Dumitrescu & Asociatii a hotarat sa sustina actiunile de protectie a mediului. Sustinem asta in limitele activitatilor pe care le desfasuram dar cu forta unei echipe tinere si inovatoare.

  • alocam pentru activitatile de ecologizare si curatire a mediului 10% din incasarile companiei din activitatile de consultanta in vederea obtinerii autorizatiei de mediu.
  • alocam pentru activitatile de conservare a biodiversitatii si a patrimoniului cinegetic national 10% din incasarile companiei din activitatile de consultanta in vederea obtinerii autorizatiei sanitar-veterinare si de siguranta alimentelor.

Dorim sa punem la dispozitia celor care gandesc asemeni noua expertiza si experienta Dumitrescu & Asociatii. In acest sens am creat in reteaua sociala Facebook un grup al „Companii mici si destepte” al acelor entitati ale noii economii pentru care mediul natural reprezinta o preocupare permanenta si o grija constanta.

Va asteptam la discutii.