O companie americana de servicii din Timisoara a luat birouri pentru 200 de angajati in proiectul ISHO dezvoltat de Ovidiu Sandor(sept. 23, 2017)

Americanii de la Survey Sampling International (SSI) au semnat cu Ovidiu Sandor pentru a inchiria spatii de birouri in prima faza a proiectului ISHO dezvoltat in Timisoara. SSI are in prezent 200 de angajati si cel mai probabil va contracta aproximativ 2.000 mp. De asemenea, tot in prima faza ISHO a mai semnat tot cu o firma de servicii. Ovidiu Sandor a demarat in a doua parte a anului trecut un proiect mixt in Timisoara, cu birouri si apartamente, o investitie totala de 130 de milioane de euro. Proiectul ISHO va fi dezvoltat etapizat, prima faza, de birouri, urmand sa fie finalizata anul viitor.

Timisoara a ajuns practic sa aiba un somaj negativ, cererea de angajati fiind mai mare decat numarul de someri. Chiar si asa, sunt in continuare firme care isi anunta intentia de a deschide centre in zona, concurenta de pe piata muncii fiind extrem de dura.

In total, proiectul de birouri ISHO Offices va fi impartit in trei faze, prima in primul trimestru din 2018, cu un total de 16.000 mp, a doua in T1 2019 cu alti 17.000 mp si a treia in T1 2020 cu alti 17.000 mp de spatiu inchiriabil de birouri. In total se va ajunge la 50.000 mp de birouri, iar spatiul per etaj va ajunge la 7.000 mp odata ce vor fi construite toate cele trei etape, spatiu pentru mai bine de 700 de angajati.

Anul acesta, in cursa pentru Timisoara, trei antreprenori locali se intrec pentru a livra noi proiecte moderne de birouri: Virgil Tornoreanu, care detine compania imobiliara Werk Property Group si mizeaza pe VOX Technology Park, Ovidiu Sandor si Iulian Dascalu, care va livra prima cladire din ansamblul OpenVille.

Piata imobiliara din Timisoara a traversat o perioada de acalmie pe care a depasit-o, iar in prezent exista o cerere substantiala de birouri de calitate.