Legalitatea in domeniul tehnologiei blockchain si a cryptomonedelor(oct. 30, 2020)

Sosirea rapida a Bitcoin, Ethereum si a altor criptomonede in viata noastra a dus la una dintre cele mai mari si mai influente revolutii tehnologice ale generatiei noastre. In timp ce unii sunt sceptici fata de aceasta viziune, pentru echipa noastra de experti a fost intotdeauna clar ca blockchain si tehnologiile asociate sunt aici pentru a ramane.

Noi am realizat analiza efectelor legale ale utilizarii tehnologiilor blockchain si cryptocurrency inca de la aparitia lor si am fost in fruntea miscarii care sustine utilizarea monedelor digitale in afacerile curente, oferind clientilor cele mai avansate, inovatoare si profesionale servicii juridice din domeniu. Echipa Dumitrescu & Asociatii ofera informatii extinse, profunde si de prima mana despre ecosistemul blockchain și cryptocurrency, permitandu-va sa faceti fata noilor provocari si sa aflati cum sa folositi cel mai bine aceasta revolutie in modelele de afaceri existente. In aceste chestiuni, echipa Dumitrescu & Asociatii ofera consultanta juridica cu privire la investitii, impozitare, plati, autorizatii, protectia consumatorilor, confidentialitatea datelor, securitate cibernetica si ghiduri de reglementare.

Clientela noastra include companii din toate sectoarele pietei si din fiecare etapa a ciclului de viata al afacerii – de la start-up-urile care incearca sa obtina capitalizare, pana la companii consacrate care opereaza la intersectia finantelor traditionale si a tehnologiei de ultima generatie.

La fel ca in cazul tuturor noilor tehnologii, cadrul de reglementare legala gestionat in Romania de Banca Nationala a Romaniei se contureaza cu pasi marunti, ceea ce il face extrem de dificil de respectat. Echipa Dumitrescu & Asociatii este alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi expertiza necesara in timp ce ecosistemele blockchain si cryptocurrency continua sa evolueze.