Expertiza noastra in medicina si cercetare privata(aug. 19, 2020)

Expertiza extrem de profesională, dar creativă, pentru care Dumitrescu & Asociatii este cunoscuta, este relevanta pentru clientii nostri din domeniul sistemului medical poate si datorita naturii extrem de reglementate a acestei industrii, atat in ​​Romania, cat si in intreaga lume. Acest lucru ne permite sa oferim servicii juridice de top pentru entitati publice si private din domeniul serviciilor de sanatate sau organizatiilor de cercetare din domeniu.

Dumitrescu & Asociatii are o experienta de peste 10 ani in relatia cu sectorul medical, asistand companii diverse incepand de la start-up-uri aflate in fazele initiale de activitate si pana la branduri bine pozitionate pe piata pe care functioneaza.

Consultanții nostri ofera asistenta clientilor din domeniul medicinei private ale caror activitati sunt diversificate in domeniile biotehnologiei, farmaceutice, dispozitive medicale, diagnostic, IT pentru sanatate, cosmetice, alimente, agricultura, fitosanitar, veterinar si altele. La modul concret echipa noastra are experienta in furnizarea de expertiza in fazele de autorizare a produsului la Agentia Nationala a Medicamentului, in tranzactionarea licentelor si a drepturilor de inventator sau a contractelor de comercializare finala dar, in aceeasi masura, si in autorizarea noilor unitati medicale.

Experienta specifica aplicabila in domeniul proprietatii intelectuale, a licentelor, testarii clinice, utilizarii si transferului de tehnologii – inclusiv tehnologii provenind de la universitati, spitale si institute de cercetare, precum si regulile si reglementarile referitoare la comercializarea si vanzarea produselor legate de sanatate – ne pozitioneaza in prima linie a firmelor de consultanta din zona in acest sector de activitate.