Match-making Event IT-non-IT de la Szeged(sept. 25, 2011)

Societatea noastra a fost prezenta in cadrul evenimentului Match-making Event IT-non-IT care a avut loc in data de 29 septembrie la Centrul Academic si Informatic Iozsef Attila din Cadrul Universitatii din Szeged, Ungaria.

Din partea romana la eveniment au participat Romanian Sustainable Energy Cluster – ROSENC, Centrul de Cercetare Avansata, Design si Tehnologie “Eftimie Murgu” din cadrul Universitatii Resita si reprezentanti ai Universitatii „Politehnica” din Timisoara in timp ce partea maghiara a fost reprezentata de DEAK Plc., ArchEnerg Renewable Energy Cluster, Green Source Energy Ltd., Evista Ltd. si Kontaktia.

Evenimentul care a avut ca obiectiv intarirea contactelor dintre companiile din domeniul serviciilor IT, energie regenerabila si servicii de consultanta conexe, a constat dintr-o sesiune de conferinte si evenimente de match-making pe temele componente. Societatea noastra a fost reprezentata la eveniment de Agneta Dosenciuc consultant senior al Dumitrescu & Asociatii care a sustinut prezentarea cu tema Legalitate si Fiscalitate Intreprindere in Romania versus Ungaria.