Declinarea Responsabilitatii

Dumitrescu & Asociatii este o firma de consultanta organizata si inregistrata conform legilor Romaniei. Lista numelor consilierilor si a diplomelor si calificarilor lor profesionale este disponibila pentru consultare in Strada Vasile Alecsandri nr. 9, 300078 Timisoara, Romania.

Declaratiile, datele, informatiile si materialele continute in acest site sunt furnizate ca indrumar, in scopul unic de a oferii informatii de baza care sa permita persoanelor interesate sa evalueze profilul firmei Dumitrescu & Asociatii, si nu constituie in nici un caz consiliere profesionala de nici un fel.

Transmisia si receptia datelor de la si catre acest site nu se face cu intentia de a solicita sau de a stabili o relatie de tip consilier-client intre Dumitrescu & Asociatii si orice persoana fizica sau juridica.

Dumitrescu & Asociatii nu a autorizat emiterea nici unei declaratii si/sau informatii, explicite sau implicite, cu privire la Dumitrescu & Asociatii, altele decat cele continute in acest site si nu accepta nici o responsabilitate pentru orice daune care s-ar putea ivi din bazarea deciziilor pe declaratiile si/sau informatiile continute in acest site si care au fost aprobate de Dumitrescu & Asociatii numai in scopuri de informare generala.

Informatiile, datele si declaratiile din sectiunile „Intrebari frecvente” si/sau „Arhiva stiri” se refera la legislatia romaneasca in vigoare, fie publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, fie emisa de alte surse oficiale. Se furnizeaza informatii actualizate in cazurile in care acestea sunt disponibile, iar aceste date sunt supuse revizuirilor ulterioare.

Dumitrescu & Asociatii nu emite nici un fel de declaratii sau garantii, explicite sau implicite, cu privire la acuratetea sau integritatea informatiilor, datelor si declaratiilor cuprinse in sectiunile „Intrebari frecvente” si/sau „Arhiva stiri” a acestui site. Orice persoana care consulta aceste sectiuni recunoaste ca nu si-a bazat deciziile pe Dumitrescu & Asociatii in legatura cu datele, informatiile si declaratiile continute in sectiunile respective. Orice persoana care doreste sa ia o decizie pe baza legislatiei continute in aceste sectiuni va efectua propriile sale cercetari, analize si prognoze ale acuratetei sau integritatii acestor informatii, date si declaratii.

Dumitrescu & Asociatii autorizeaza descarcarea si stocarea strict temporara a uneia sau mai multor pagini ale acestui site in scopul studierii si consultarii site-ului, iar reproducerea, copierea, imprimarea pentru distribuire si in scopul retinerii permanente, stocarea permanenta sau utilizarea in orice mod a informatiilor continute in acest site in alte scopuri decat informarea generala sunt strict interzise, cu exceptia cazurilor in care se obtine acordul scris prealabil al firmei Dumitrescu & Asociatii.

Comunicatiile electronice prin intermediul acestui site catre si de la Dumitrescu & Asociatii nu sunt securizate si in consecinta firma nu garanteaza si nu accepta nici o responsabilitate pentru orice daune ce ar putea aparea in legatura cu confidentialitatea acestor comunicatii. Dumitrescu & Asociatii nu accepta nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor externe care contin legaturi catre acest site sau catre care acest site contine legaturi.

© 2006-2023 Dumitrescu & Asociatii. Versiunea 3.0. Toate drepturile rezervate. Server-ul care gazduieste acest site se afla in Timisoara, Romania.

Lucrarile de art si design continute de acest site sunt proprietatea StudioStatic S.R.L., Timisoara. Reproducerea in orice mod a lucrarilor de arta sau design de pe acest site fara permisiunea expresa a autorului este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.