Meniu

Contracte de munca

40% dintre cautarile pe internet pentru contracte se refera la contracte de munca. Raporturile dintre angajatori si angajati si reglementarea coerenta a acestora, reprezinta poate preocuparea principala a lucratorilor si o componenta importanta a functionarii unei companii. Aceasta reglementare coerenta se realizeaza prin contractul individual de munca si contractul colectiv de munca, elementele de baza pentru dezvoltarea unor relatii armonioase in interiorul firmei cu consecinte pozitive asupra climatului de lucru si productivitatii.

Societatea noastra de consultanta a realizat pentru companii din domenii diverse de activitate contracte de munca inclusiv cu clauze de confidentialitate, loialitate si concurenta.

*recomandam a nu fi folosite fara consultarea noastra prealabila, ne declinam responsabilitatea.

Realizam:

  1. contract individual de munca
  2. contract colectiv de munca
  3. contract de colaborare
  4. contract de prestari servicii
  5. contract de voluntariat

Beneficiind de o legislatie specifica si reguli stricte, redactarea unui contract de munca eficient este preocuparea permanenta a societatii Dumitrescu & Asociatii. La cererea unor angajatori de top am conceput contracte de munca individuale sau contracte colective de munca.

Atunci cand partenerii sociali aleg forme neconventionale de colaborare redactam contracte de prestari servicii sau contracte de colaborare. Serviciile noastre includ de asemenea asistenta si reprezentarea in negocierea contractelor de munca.

Cine are privilegiul de a stii, are indatorirea de a spune.

A. Einstein


Intrebari frecvente

  • Cand poate inceta de drept un contract de munca?

  • Care sunt situatiile in care un salariat poate fi concediat?

  • Care sunt clauzele specifice care pot fi inserate in contractul individual de munca?

Sus