Meniu

Lichidare firma

Lichidarea firmei este de pana la 10 ori mai costisitoare si anevoioasa decat infiintarea ei. Datorita legislatiei specifice care priveste reorganizarea, insolventa si falimentul, procedurile pentru inchiderea unei firme sunt lungi, costisitoare si intortocheate pentru intreprinzatorul roman.

Intr-o situatie limita, asistenta unui specialist care poate optimiza procedurile, reduce costurile si salva patrimoniul companiei este binevenita. Societatea Dumitrescu & Asociatii este un astfel de specialist care se poate lauda cu un raport excelent intre calitatea serviciilor oferite, rezultatul concret obtinut si tarifele aplicate.

*recomandam a nu fi folosite fara consultarea noastra prealabila, ne declinam responsabilitatea.

Societatea noastra indeplineste toate formalitatile pentru:

  1. suspendare activitate firma
  2. reorganizare firma
  3. dizolvare societate si lichidare firma (voluntara)
  4. dizolvare societate si lichidare firma (judiciara)
  5. proceduri speciale in faliment

Realizam procedurile pentru suspendare temporara de activitate, administrare in procedura de reorganizare si faliment, recuperare debite si gestiunea portofoliului de creditori, procedee si scheme de dizolvare si lichidare voluntara sau judiciara a firmei.

In timpul procedurii specialistii nostrii concep intreaga serie de documente pentru corespondenta cu Oficiul Registrului Comertului, instantele judiciare, creditori sau debitori si Administratia financiara.

Paguba se iveste uneori sub aparenta de castig si castigul sub aparenta de paguba. Pierderea averii este pentru unii de folos.

Mahabharata


Intrebari frecvente

lichidare firma, dizolvare firma, suspendare activitate
  • Care sunt atributiile asociatului sau actionarului unei firme?

  • Care sunt atributiile administratorului unei firme?

  • Ce acte sunt necesare pentru procedura de lichidare firma?

Sus