Meniu

Contracte civile

In dictionarul explicativ al limbii romane contractul este definit ca "Acord incheiat, ca urmare a intelegerii intervenite intre doua sau mai multe persoane, pentru crearea, modificarea sau stingerea unor drepturi si obligatii in relatiile dintre ele; conventie." Prin urmare, contractul este "intelegerea" dintre doua persoane.

Realizam astfel de intelegeri in fiecare zi pe pe tot parcursul vietii. Drepturile noastre asupra casei in care locuim, asupra automobilului pe care il conducem sunt rezultatul unui contract pe care l-am incheiat. Dumitrescu & Asociatii realizeaza o gama larga de contracte civile pentru clientii sai.

*recomandam a nu fi folosite fara consultarea noastra prealabila, ne declinam responsabilitatea.

Realizam dupa standarde ridicate:

  1. contract de vanzare-cumparare
  2. contract de inchiriere
  3. contract de intretinere
  4. contract de mandat
  5. contract de depozit

Societatea Dumitrescu & Asociatii detine o relevanta experienta in realizarea unei variate game de contracte civile plecand de la contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchiriere si comodat, contracte de mandat sau comision, contracte de depozit si garantie. Serviciile noastre includ analiza contractelor incheiate de clientii nostrii precum si asistenta si reprezentare in negocierea contractelor civile.

Contractul este legea partilor, preocupati-va asadar cu sarguinta de legea voastra.

I. Rosetti-Balanescu


Intrebari frecvente

  • In ce forma se poate incheia contractul civil?

  • Este necesar ca un contract de vanzare-cumparare privind un imobil sa fie incheiat la notar?

Sus