Meniu

Tranzactii speciale

Vanzarea unui apartament dintr-un bloc sau actiunea de dezmembrare in doua bucati a unui lot de teren nu sunt operatiuni juridice foarte complexe iar specialistii care pot gestiona astfel de operatiuni cu succes sunt usor de gasit. Acesti specialisti sunt insa cu atat mai rari cu cat operatiunile imobiliare pe care trebuie sa le gestioneze sunt mai complexe.

Atunci cand sute de parcele de teren trebuiesc comasate in vederea construirii unei ferme mari si viabile economic sau cand e necesara intabularea a zeci de apartamente dintr-un condominiu nou construit pe mai multe loturi de teren, un expert ultra-specializat si cu experienta relevanta e mult mai dificil de identificat. Sustinem cu tarie ca Dumitrescu & Asociatii are o astfel de specializare si experienta relevanta.

*recomandam a nu fi folosite fara consultarea noastra prealabila, ne declinam responsabilitatea.

Enumeram cu titlul de exemplu operatiunile complexe de natura imobiliara in care societatea noastra detine o experienta de succes:

  1. operatiuni de achizitii imobiliare in contexte juridice si topografice dificile
  2. achizitii si comasari imobiliare in vederea creari de ferme mijlocii si mari
  3. operatiuni juridice complexe de securizare a proprietatilor dobandite prin ocupatiune, uzucapiune sau succesiune
  4. activitati complexe de due-dilligence si analiza a proprietatilor mari in vederea tranzactionarii acestora
  5. asistenta si reprezentare in operatiunile imobiliare speciale sau cu valoare ridicata

Cu o indelungata experienta in gestionarea unor operatiuni complexe din sectorul imobiliar societatea noastra realizeaza toate activitatile necesare si utile pentru constituirea de ferme agricole mijlocii sau mari, asista in tranzactionarea unor ferme agricole mijlocii sau mari, desfasoara operatiuni complexe de due-dilligence pentru proprietati valoroase sau cu situatie juridico-cadastrala complexa, realizeaza operatiuni de securizare a proprietatilor dobandite prin ocupatiune, uzucapiune sau succesiune, etc.

E posibil sa dai gres in fel si fel de moduri. Poti reusi insa intr-un singur mod.

Aristotel


Intrebari frecvente

  • Cum se poate dobandi proprietatea supra unui teren detinut in baza unui inscris de mana incheiat cu multa vreme in urma?

  • Ce posibilitate legala de a se opune are proprietarul unui teren care urmeaza a fi supus exproprierii pentru cauza de utilitate publica?

  • Ce documente sunt necesare pentru scoaterea din circuitul agricol al terenurilor?

Sus