Meniu

Contracte la distanta

Reducerea semnificativa a costurilor cu transportul si evolutiile uluitoare din domeniul telecomunicatiilor au dus la aparitia societatii globale in care agentii economici de pe piata colaboreaza la mii de kilometri distanta iar colaborarea trebuie sa fie instantanee si eficienta. Instrumentul juridic cel mai utilizat in aceasta colaborare este contractul perfectat la distanta, intre parti care se cunosc doar prin mediul virtual, functioneaza in sisteme de drept diferite si au obiceiuri de afaceri diverse.

*recomandam a nu fi folosite fara consultarea noastra prealabila, ne declinam responsabilitatea.

Pentru clientii noi economii globale, multiculturale si bazata pe comunicarea prin internet, societatea noastra consiliaza in domenii cum ar fi:

  1. asistenta juridica pentru perfectarea tranzactiilor la distanta
  2. contracte diverse on-line si magazine on-line
  3. asistenta in plati internationale si prin cripto-valute
  4. recuperearea datoriilor rezultate din tranzactiile la distanta
  5. tehnici de evitare a fraudelor in tranzactiile on-line

Ne recomanda portofoliul semnificativ de clienti din noua economie, din servicile IT cu precadere si gestionarea nenumaratelor chestiuni juridice cu care ne-am confruntat in sectorul afacerilor la distanta. Societatea Dumitrescu & Asociatii realizeaza intreaga infrastructura juridica pentru contracte on-line si shop-uri on-line, urmareste pentru clientii sai buna respectare a clauzelor contractuale si platile corespunzatoare prestarii serviciilor, asigurand expertiza sa pentru diminuarea riscurilor de fraudare prin mijloace electronice.

Secretul in afaceri este sa stii ceva ce nu mai stie nimeni

Aristotel Onasis


Intrebari frecvente

  • Care este legea care se aplica magazinelor on-line?

  • Legea carei natiuni se aplica in cazul site-urilor care sunt disponibile world wide?

Sus