Meniu

Contracte imobiliare

Conform unor statistici realizate de Comisia Europeana, doua treimi din averea oricarei natiuni europene o formeaza bunurile imobiliare, incluzand aici terenuri, constructii si elementele de infrastructura. Pe masura valorii materiale si importantei acestor bunuri vor trebui realizate contracte specifice care sa consemneze raporturile negociate intre parti privind aceste bunuri.

*recomandam a nu fi folosite fara consultarea noastra prealabila, ne declinam responsabilitatea.

Societatea Dumitrescu & Asociatii consiliaza clientii sai in realizarea documentatiilor si a contractelor imobiliare pentru:

  1. contracte de vanzare-cumparare imobile
  2. contracte de inchiriere imobile
  3. contracte de comodat imobile
  4. contracte de arenda imobile
  5. contracte de concesiune

Daca doriti vanzarea apartamentului in care locuiti si vreti sa va asigurati ca toate detaliile tranzactiei judiciare sunt bine puse la punct, folositi atunci serviciile noastre pentru redactarea unui contract de vanzare cumparare imobiliara.

Detineti un teren agricol si intentionati sa beneficiati de acest lucru fara riscul de a va fi afectate drepturile, contactati-ne pentru conceperea unui contract de arenda personalizat. Intre alte contracte imobiliare pe care le concepem pentru clientii nostrii amintim aici despre contracte complexe de inchiriere pentru spatii comerciale sau locatii industriale precum si serviciile de asistenta in proceduri de achizitii imobiliare.

Averea, daca nu-ti aduce fericirea, macar te ajuta sa traiesti confortabil in suferinta.

Helen Gurley Brown


Intrebari frecvente

  • Ce este proprietatea comuna aferenta unui apartament de bloc si cum se calculeaza cota acesteia raportata la intregul imobil?

  • Care este diferenta intre contractul de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct si contractul de intretinere cu clauza de uzufruct?

  • Care sunt taxele care se platesc de catre proprietar la Inspectoratul in Constructii?

Sus