• Dumitrescu si Asociatii Office
  • Dumitrescu si Asociatii Office
  • Dumitrescu si Asociatii Office
  • Dumitrescu si Asociatii Office
  • Dumitrescu si Asociatii Office

Néhány szó az elején

Dumitrescu&Asociatii üzleti és jogügyi szaktanácsadási cég, székhelye Temesváron van. Az ajánlott üzleti és jogügyi szaktanácsadási magas szintből kiindulva, mi úgy gondoljuk, hogy a szakszolgáltatásokan minden apró részlet számít.

A társaság helyi irodáiban az ügyfelek regionális lefedését biztosítjuk, miközben a szakemebereink és együttműködőink, akikkel dolgozunk, széles skálájú szakvélemény területein ismertek. Megértettük, hogy a minőség, rugalmasság, újítás által kell különböznünk a többiektől, és az ügyfelek szolgálatába állítjuk a képességek, kultúrák és nyelvek változatosságát, amelyet a Bánság és Temesvár ajánlhat a román és nemzetközi üzleti közösségének .

Mivel foglalkozunk

A magas szintű szakértelem hagyománya, a nagyfokú kompetencia és tökéletes erkölcsi magatartás arra késztettek egyes nagy társaságokat, hogy a Dumitrescu&Asociatii szolgáltatásait vegyék igénybe. Örömmel vesszük tudomásul, hogy a legnagyobb ügyfeleink közé tartozik: Avon Cosmetics Romania, Carpatair , Cresta Print  és Rehau Polymer.

A Dumitrescu&Asociatii társaság által nyújtott szolgáltatások magukba foglalják egy társaság nyitásának műveleteit, tanácsadást, szerződéseket, jogvitákat és az ügyvédség segéd szolgáltatásait.

Az ügyfeleink számára kismesteri és kereskedelmi jóváhagyásokat végzünk, társaságok megnyitásához szükséges okiratokat, műkődési alapszabályzatokat, egyesítés és beszerzéssel kapcsolatos műveleteket, kereskedelmi társaságok felszámolását, stb.

A társaságunk szakképzései között megemlítjük a kereskedelmi szerződéseket, az értelmi tulajdonokat, ingatlan tanácsadást, valamint felügyeletet és jogi képviselést polgári vagy kereskedelmi jogvita esetén.


Kapcsolat

Ezenkívül a Dumitrescu & Asociatii 24 és 24 között vásárolható a következő telefonszámokon:

  • +40 256-436,365 (román)
  • +40 733-700.398 (magyar)

Az e-mail címen s az iroda weboldal barmikor kaphat jogi informacikat s zleti tancskat, amely remnyeink szerint hasznos lesz maguknak.

Temesvár - Központ

Vasile Alecsandri Utca, 9, ap. 1
fax: +40 256 436 365
300078 Temesvár, Románia

[email protected] 


Ajánlott szolgáltatások

Kereskedelmi társaságok törvénye

Dumitrescu&Asociatii tanácsadó társaság az idegen befektetők segítségére siet egy gazdasági társaság megléte folyamán bármilyen lépésben: a társaság bejegyzése, befektetésekkel kapcsolatos eljárások, okiratok összeállítása, fiókvállalatok, kirendeltségek létrehozása, beleértve köztársaságokat is.

Segítünk az ügyfeleinknek a legtöbb előnyt elérni a saját tőkéjük befektetéséből. Ügyvédjeink tanácsadást biztosítanak gazdasági vagy pénzügyi problémák megoldásában úgy a társaság létrehozásában, mint ennek teljes létezési ideje alatt.

Jogviták

Az ügyvédeinknek magasfokú tapasztalata van a jogviták és bírálás gyakorlatában, számos gyakorlati területen jogügyi osztály kérdéseit oldják meg.

Az idők során kreatív megoldások keresésében stratégiákat dolgoztak ki, az ügyfeleinknek a legjobb akció megoldást ajánlják a változatos kérdések megoldásában.

A mi társaságunk képes képviselni az ügyfeleit Románia Nyugat-Régiója törvényszékein, az igazságszolgáltatás bármely szintjén, hazánkban vagy külföldön.

Ingatlanok

Tudatában vagyunk annak, hogy Romániában egyik fő üzleti opportunitást az ingatlanok képezik, felkészítettünk egy csapat tanácsadót ezen a terülteten, akik 100%-an beavatkoznak az ügyfeleink terveibe. Ily módon a legjövedelmezőbb lehetőségeket ajánlhatjuk a romániai ingatlan befektetés területén.

Minden, amit meg kell tenniük az, hogy rövid e-mailt küldjenek az Önök kérésükkel, azután pedig 48 órán belül részletes tájékoztatót kapnak a legmegfelelőbb lehetőségekről.

Azon ügyfeleink számára, akik ingatlanokat szeretnének vásárolni Temesváron vagy Románia más városaiban, egységes és teljes szolgáltatást biztosítunk.

A bevándorlás törvénye

A mi tanácsadási társaságunknak mély tapasztalata van a bevándorlási törvény alkalmazási területén, beleértve a munkaengedély megszerzését, meghívókat, rövid vagy hosszú időre vízumot, valamint ideiglenes vagy állandó letelepedési engedélyeket.

Ugyanakkor Dumitrescu&Asociatii tanácsadást és igazságügyi képviseletet ajánl a román államolgárság megszerzésében. Az irodánk sok tapasztalatot szerzett a román állampolgárság megszerzésében és Romániába való bevándorlásban.