Un nou jucator incearca sa-si faca loc pe piata locala a carburantilor(apr. 11, 2014)

Compania petroliera de stat din Azerbaidjan, SOCAR, a deschis a 27-a benzinarie din Romania in orasul Bacau, in urma unei investitii de 950.000 de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

„Asa cum am anuntat inca de la inceputul anului, avem planuri ambitioase privind extinderea statiilor de alimentare SOCAR in Romania, in 2014. Bacau este un oras important pentru noi si de aceea am decis sa crestem investitia prin deschiderea unei noi benzinarii. Suntem extrem de multumiti ca ne-am creat deja clienti fideli care apreciaza produsele si serviciile noastre, in special calitatea carburantilor”, a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania.

Aceasta este a doua statie SOCAR din Bacau. Investitiile companiei ajung astfel la suma de aproximativ 2 milioane euro in orasul Bacau in doar cateva luni. Pentru cele doua statii de alimentare, SOCAR a creat un numar de 24 locuri de munca. Prima benzinarie din Bacau a fost deschisa in luna februarie, pe strada Republicii.

In acest moment, SOCAR detine 27 de statii de alimentare in judetele: Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Bihor, Buzau, Bacau, Vrancea, Timis, Ilfov si Cluj.

Pana in prezent compania derulat investitii de peste 50 milioane de euro in Romania.